Adventura Trader of Stories vás vezme do tajemného lesa
zdroj: tisková zpráva

Adventura Trader of Stories vás vezme do tajemného lesa

23. 1. 2017 14:46 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zdarma si na stránkách vývojářského dua bratrů Rudowských můžete zahrát první kapitolu jejich krásné adventury Trader of Stories. Díky HTML5 a možnosti exportovat a importovat uložené pozice si ji zahrajete jen v prohlížeči a pokud máte rádi netradiční příběhy a klasickou adventurní hratelnost, určitě si ji vyzkoušejte.

Dá se říci, že čím méně o příběhu víte, tím lépe. Dějištěm hry je les, v němž jsou stromy živé, respektive kromě stromu v něm žijí i doposud nezakořeněné stromy v podobě humanoidů. Vy se v roli hlavní hrdinky ocitáte tak trochu jako cizinec v cizím světě, který vás ale velmi ochotně přijme.

Příjemné je, že celé dějové zasazení není nijak dramaticky vyhrocené. V první kapitole se seznamujete se světem, jeho zákonitostmi a pokud někomu v rámci řešení klasických adventurních úkolů pomáháte, jde většinou o civilní, drobné záležitosti a ne nutně ohrožené celého lesa apod. Ve výsledku je Trader of Stories velmi příjemná a uklidňující, v čemž jí napomáhá i krásný vizuální styl. První kapitolu si můžete zahrát na těchto stránkách.

Nejnovější články