Za dobrodružstvím do Neverwinter Nights 2
zdroj: tisková zpráva

Za dobrodružstvím do Neverwinter Nights 2

6. 5. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Magazín CVG, který mimochodem před časem prošel výraznou grafickou úpravou, zveřejnil v týdnu obsáhlý rozhovor s Feargusem Urquhartem, zástupcem společnosti Obsidian Entertainment pracující na očekávaném projektu Neverwinter Nights 2.

Vývoj titulu se podle něj prý má v tuto chvíli tak, že už se dokončila implementace obsahu a vývojáři jsou tak ve fázi, v níž jde hlavně o to, aby se zajistilo, že bude vše správně fungovat, případně aby se doladily nepřesnosti a celkově prostě vše bylo tak, jak by mělo být. Pokud jste patřili mezi kritiky původní NWN, měli byste vědět, že tvůrci nenechali výtky hráčů jen tak bez povšimnutí, ale naopak se jimi intenzivně zabývali, a to i co se týče nástrojů pro nadšence libující si v modifikacích. Zkrátka by se zjevně rádi vyhnuli dřívějším nedostatkům a snaží se pro to dělat maximum.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

NWN 2 je jinak postavena na úplně novém grafickém enginu a nabídne hráčům nejen krásný herní svět (viz nové ukázky v naší galerii), ale i řadu nových herních prvků. Mezi nejvýznamnější vývojáři řadí společníky, kteří vás budou hrou doprovázet. Nepůjde o obyčejné nohsledy, protože tito budou zároveň velmi důležitou součástí příběhu, budou mít vlastní osobnost, názor na dění a navíc je budete moci ovládat, což se odrazí i na soubojích, kdy bude třeba uplatnit i trocha té strategie. Co se týče multiplayeru, tam se toho prý ve smyslu základní funkčnosti mnoho nezmění, protože dle názoru tvůrců se tato část NWN neměla zač stydět. Nějaká vylepšení čeká ale systém komunikace. Jinak NWN 2 bude pochopitelně taktéž součástí E3. Její vydání očekáváme v září.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články