Všemocným v Judge Dredd vs.Judge Death
zdroj: tisková zpráva

Všemocným v Judge Dredd vs.Judge Death

23. 10. 2002 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Britské vývojářské studio Rebellion připravuje v současnosti netradiční first-person střílečku s názvem Judge Dredd vs.

Judge Death. Její základ pochází ze stejnojmenného komiksu, ale celkové zpracování si tvůrci přizpůsobili svým potřebám a potřebám žánru. Ústřední prostředí i postavy by však měly zůstat stejné. Lineární příběh se odehrává v ohromném futuristickém a kriminalitou prolezlém fiktivním americkém městě příznačně nazvaném Mega City One, které se rozkládá prakticky na celém východním pobřeží. Hlavní úlohu i ohromnou noc zde mají soudci, pečlivě vybrané osoby, které suplují v podstatě i roli ústavy. Jedním z nich je vaše postava - spravedlivý soudce Dredd, který se musí postavit proti svému úhlavnímu nepříteli, úlisnému "kolegovi" - soudci Deathovi. Výběr jeho jména není náhodný, naopak jej velmi dobře charakterizuje. Ovšem pouze potyčky s Deathem nebudou jedinou náplní hry, právě samotná podstata soudce se stane tématem pro mnoho rozličných misí z tvrdé "soudní praxe".

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud vám při slovech Mega City vyvstalo v paměti třeba Liberty City nebo Lost Heaven a představovali jste si něco takového jen o ve futuristickém hávu, asi vás zklamu. Hra není koncipována tak svobodomyslně. Bude obsahovat pevný počet kapitol, odehrávajících se vždy jen v určité omezené lokaci. Klíčovým prvkem by měla být také trochu tajemná až strašidelná atmosféra. Že to pánové z Rebellion umí dobře, už ostatně dokázali u své dřívější sci-fi akce Aliens vs. Predator. Jak říká jejich šéf Jason Kingsley, právě u této hry mohou konečně implementovat všechny prvky a zužitkovat ty nápady, které se do AvP nevešely.

Součástí Judge Dredd vs. Judge Death má být i multiplayer, obsahující všechny klasické herní módy plus několik zcela speciálních, odvozených od příběhu hry. Vivendi vydá tuto hru ve verzích pro PC a konzole již v lednu, zatím se můžete podívat na pár nových obrázků nebo ještě lépe na trailer (4 MB, DivX) v délce půldruhé minuty, který ale neobsahuje žádné záběry přímo ze hry.
zdroj: CVG, homepage

kate

Nejnovější články