Více o Soldiers: Heroes of World War II
zdroj: tisková zpráva

Více o Soldiers: Heroes of World War II

21. 1. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás informovali už před týdnem, ukrajinské vývojářské studio Best Way připravuje ve spolupráci se společností Codemasters novou third-person akci s prvky strategie a RPG založenou na událostech 2.

světové války. Hra se jmenuje Soldiers: Heroes of World War II a v současné době se nachází zhruba v polovině vývoje, takže se její vydání odhaduje na léto 2004. V naší galerii na vás čekají nové screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Soldiers má obsahovat single-player i multiplayer. V SP vás čekají čtyři kampaně - Ruská, Americká, Britská a Německá. Jednotlivé mise (prý jich bude 30) mají být dosti rozmanité a v ovládání jednotlivých členů týmu, který dostanete k jejich plnění, budete mít prý velkou volnost. Na druhou stranu si nebudete muset příliš lámat hlavu s mikro-managementem každého z vojáků. Všichni členové skupiny mají mít něco jako pud sebezáchovy, v případě napadení si prý budou schopni poradit i bez vašeho přičinění.

Herní prostředí má být interaktivní, objekty zničitelné a vaše jednotky jej budou moci využít ke své výhodě - ukrývat se v trávě, přeplavat řeku, vyhodit budovu nebo auto do vzduchu, apod. V důsledku explozí se bude deformovat i terén. Hráči budou moci také řídit nejrůznější vozidla (přes 100 modelů), včetně letadel nebo lodí. Vývojáři si dávají záležet na detailech a efektech. Dbají také na realističnost a autentičnost. Multiplayer vám bude moci nabídnout deathmatch, kooperativní a ještě řadu dalších, méně obvyklých módů, a to přes lokální síť i Internet. Více se o této hře můžete dozvědět v prvním a druhém dílu rozhovoru na CVG nebo v preview na ActionTripu.
zdroj: CVG, AT

korgull

Nejnovější články