Ukázky z Counter-Strike: Condition Zero
zdroj: tisková zpráva

Ukázky z Counter-Strike: Condition Zero

9. 7. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už by to nemělo dlouho trvat a všichni, kdo tak netrpělivě čekají na vydání Counter-Strike: Condition Zero, který jak jistě víte toho má mnoho společného s projektem Half Life, si budou moci hru konečně zahrát.

Tématem jsou teroristé a boj proti nim. Hráč se namísto vědeckého pracovníka jménem Gordon Freeman, kterého můžete znát právě z Half-Life, stane jedním ze členů speciálních jednotek SWAT. To samozřejmě značí, že se v této hře setkáte s trochu realističtějšími zbraněmi než v HL a také prostředí bude podstatně blíže realitě. Samozřejmě, že zrůdky odkudsi z vesmíru v rolích teroristů neuvidíte, úplně postačí pozemšťané z masa a krve.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Counter-Strike: Condition Zero bude vybavena jak single-playerem s dvaceti samostatnými misemi a příběhy, tak multiplayerem. Redaktoři ze serveru Boomtown, kteří měli možnost hru vyzkoušet, však upozorňují, že někteří náročnější fanouškové by mohli být zklamáni grafikou hry. Zejména, pokud čekali, že Condition Zero bude nějak výrazně lepší než Counter-Strike. Hra sále využívá ten stejný starý Quake engine, na jakém byl postaven i původní HL. Nějaká drobná vylepšení byste však prý zaznamenat mohli. Stejně tak i efekty údajně doznaly pár změn. Titul by měl být k dostání v září tohoto roku.
zdroj: Boomtown

korgull

Nejnovější články