Ukázky nepřátel i prostředí z first-person hororu Inner Chains
zdroj: tisková zpráva

Ukázky nepřátel i prostředí z first-person hororu Inner Chains

17. 12. 2015 16:30 | Obrázky | autor: Honza Konfršt |

Polské studio Telepaths' Tree nepřináší o své first-person hororovce Inner Chains nic úžasně nového, pokud za něco takového nepovažujete spojení s výrobcem profesionálních herních periferií Ravcore. Při té příležitosti ale tvůrci zveřejnili sadu obrázků ze hry, které, stejně jako zářijová upoutávka, vypadají pěkně.

Obrázky ze hry podtrhují, že Inner Chains je hororová akce, ve které hraje prim temné prostředí - minimálně v úvodní lokaci (horské ruiny), ze které se hráči v průběhu hry přesunou do nebezpečného lesa, aby své putování zakončili ve starobylém chrámu, postaveném neznámou kulturou. Ostatně právě její tajemství budou hráči postupně odhalovat.

Obecně se Inner Chains odehrává miliony let v budoucnosti ve světě, který kdysi dávno býval Zemí. Svět zmítá souboj mezi přírodou a technologií, kdy technologický pokrok stojí za vývojem a vzestupem umělé inteligence až příroda sama se začala přizpůsobovat technologiím a zrychluje vlastní evoluci. A do tohoto technologického mišmaše vstupuje v roli minoritního druhu lidstvo, které se musí s novými podmínkami vyrovnat a odhalit tajemství nového světa. K tomu však dojde až za dlouhou dobu - vývoj hry se totiž pořád nachází v počátečních fázích.

Nejnovější články