UFO: Aftershock - vzpamatujte se ze šoku
zdroj: tisková zpráva

UFO: Aftershock - vzpamatujte se ze šoku

23. 7. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem UFO: Aftershock od ALTAR Interactive má být volným pokračováním jejich předchozího díla - UFO: Aftermath.

Je také stavěna na stejném enginu, byť tedy prý výrazně upraveném. Například bude podporovat více rozlišení či 3D zvuk. Těšit se můžete mj. ještě na detailnější modely nebo skutečné střídání dne a noci. Fanoušky-modifikátory jistě potěší, že má být tento titul modifikacím podstatně nakloněnější než ten první. Děj Aftershock se odehrává v roce 2054, tedy 50 let po událostech v Aftermath a zkáze Země. Zbytky lidstva nyní žijí na létajícím ostrově Laputa a naše mateřská planeta je využívána mimozemšťany pro výzkum. Je třeba ji získat zpět.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Aftershock je vyvíjena s vizí celkově lepší hry, s hlubšími taktickými možnostmi, spoustou nových nepřátel a velmi rozmanitými misemi. Hráč by se měl setkat s bytostmi z řad lidí, vetřelců i mutantů. Bude pouze na něm, které z nich učiní svými spojenci nebo naopak nepřáteli. V tom se tato hra od svého předchůdce liší. Váš tým budou moci tvořit až tři rasy, různé jak co do možností, tak co do vybavení. Zbraní má hra tentokrát obsahovat méně, zato prý bude výběr pestřejší, jejich velká část půjde vyměnitelná a k dispozici budou také různé nové přístroje jako scannery, ale také implantáty. Novinkou má být možnost vstupování do budov, z nichž některé budou i vícepatrové. Hráč jinak bude moci stavět vlastní základny, obchodovat či přímo vyrábět zbraně, munici i vybavení.

Většina akce této hry bude probíhat v opuštěných továrnách, vyčerpaných elektrárnách či přímo na ono létajícím ostrově Laputa. Cíle jednotlivých misí budou rozličné, od nalezení nějakých konkrétních surovin, přes aktivaci elektrárny, špiónování, bránění základny, až třeba po pomoc lidem napadeným vetřelci či odcizení artefaktu ke snadnému zničení nepřítele. V současné době se hra nachází zhruba v polovině svého vývoje. Hotova by měla být v polovině příštího roku, k vydání by mělo dojít asi v období prázdnin.

korgull

Nejnovější články