UEFA EURO 2004, Men of Valor, Desert Rats
zdroj: tisková zpráva

UEFA EURO 2004, Men of Valor, Desert Rats

9. 2. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před 73 hodinami jsme na tomto místě informovali o ohlášení fotbálku UEFA Euro 2004 od EA Sports a stěžovali si na pochybné screenshoty, ale to už dnes neplatí, neboť Lukáši Svobodovi z FIFACZ.com se podařilo ulovit dvanáct skutečných obrázků.

Ty pochází přímo ze hry, různých menu nebo nahrávacích obrazovek, které mají pěkný retrospektivní nádech včetně černobílých fotografií na pozadí. Výše uvedená fanouškovská stránka také upozornila na dva přídavky do loňského titulu FIFA Football 2004 - jednak prográmek FIFA Background Changer 2004 a dále World League 2004 patch s fiktivní celosvětovou ligou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
UEFA EURO 2004 galerie  ||  Men of Valor: Vietnam galerie  ||  Desert Rats galerie

Už od loňského léta jsme tu neměli žádné novinky o Men of Valor: Vietnam, což souvisí s odkladem této týmové first-person akce z jara až na září 2004. Zatímco podobné Call of Duty nebo Medal of Honor datadisky běžící na modifikovaném Quake 3 enginu vyšly podle plánu, vývojáře ze studia 2015 mimojiné zdržel přechod na Unreal technologii. Vše je ale na dobré cestě, což demonstruje pětice čerstvých obrázků s Deanem Shephardem, hlavním hrdinou hry, který je trochu nezvykle Afroameričanem. Proč se tvůrci Men of Valor: Vietnam takto rozhodli, se dočtete v interview na TeamXboxu.

Poslední aktualizovanou galerií je ta z 3D real-time strategie Desert Rats vs. Afrika Korps, kam přibyly čtyři nové screenshoty. Více se o této hře od maďarských Digital Reality dočtete na GameZone v prvních dojmech sepsaných na základě testování nedávného dema. Plná verze oblaží příznivce virtuální války v Severní Africe někdy v březnu a u nás vyjde pod taktovkou Cenegy s českými titulky.

Nejnovější články