Třicítka nových obrázků ukazuje rušný život z Grand Theft Auto V
zdroj: tisková zpráva

Třicítka nových obrázků ukazuje rušný život z Grand Theft Auto V

29. 7. 2013 18:12 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Pětiminutové video z Grand Thet Auto V už tři týdny budí vášně uvnitř fanouškovských kruhů série Grand Theft Auto, ale Rockstar toho nedbá. Zatímco se jedna skupina hráčů nemůže rozhodnout, jestli je model chování vozů dostatečně akurátní, zatímco ta druhá lamentuje nad prodlevou během přepínání mezi postavami, z Rockstaru vypadl doposud nejobjemnější balík obrázků.

Oficiální kanál Rockstaru tvrdí, že obrázky prezentují rušný život fiktivního minisvěta GTA V, s čím lze až na výjimky jedině souhlasit. Momentky z nočního klubu, z přestřelek či zatýkání nebo romantické záběry na jedoucí/letící/plovoucí dopravní prostředky nejsou něčím, co by se dalo v naší nudné a horké realitě běžně zažít, aniž by z toho koukalo pěkných pár let za katrem nebo rovnou dřevěný domek dva metry pod zemí.

Zatímco se budete novými obrázky v galerii přehrabovat, zapište si letmo někam na viditelné místo, že Rockstar hodlá v průběhu srpna informovat o GTA V s větší intenzitou. Těšit se můžete třeba na odhalení Grant Thet Auto Online, což je multiplayerová část hry, ze které jsme asi všichni viděli impresivní záběr v posledním GTA V videu.

Nejnovější články