Tři nové ukázky z akce Stranglehold
zdroj: tisková zpráva

Tři nové ukázky z akce Stranglehold

11. 4. 2007 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové hongkongského akčního filmu věhlasného režiséra Johna Woo - Hard Boiled, s Chow Yun-Fatem v hlavní roli, se už asi nemohou dočkat léta, kdy se má na trhu objevit jeho pokračování v podobě hry s názvem Stranglehold.

Tato third-person akce vzniká v dílnách chicagského studia společnosti Midway, a to ve verzích pro PS3, X360 a PC, s využitím technologií zmodifikovaného Unreal Engine 3, vybaveného fyzikálním systém Havok. Budoucí hráči by se měli připravit na roli muže (inspektor Tequila), který byl okolnostmi donucen vrhnout se do nebezpečného boje proti organizovanému zločinu, resp. proti šéfům mafiánských band, jež si vzaly jeho rodinu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Stranglehold vám chystá zážitek ve filmovém stylu režiséra Johna Woo, který je do vývoje plně zainteresován. Neutuchající akce, již zmíněná maximální destrukce, ale také humor, napínavý příběh plný zvratů - prostě vše, co jeho filmy charakterizuje, má být v nové hře obsaženo. Tvůrci vás v podstatě postaví do jeho pozice, když vám dají ve hře možnost celou akci řídit, tak jako byste byli režisérem, přesněji řečeno přímo Wooem, a při tom všem využívali všech jeho specifických triků. Na některých ukázkách v naší galerii, kam dnes přibyly tři nové, si můžete všimnout, že se budete moci s nepřáteli vypořádat mj. vybaveni dvěma zbraněmi najednou, jednou v každé ruce. Pro dramatizaci a zpestření akce sáhli vývojáři k osvědčenému efektu zpomalení toku času, tzv. "Tequila Time", díky čemuž budete moci zaměřovat a pálit v reálném čase, zatímco ostatní svět bude výrazně zpomalen.
zdroj: Firingsquad, IGN

korgull

Nejnovější články