Top Spin, ShellShock: Nam 67, Driver 3
zdroj: tisková zpráva

Top Spin, ShellShock: Nam 67, Driver 3

7. 6. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Milovníci sportovních počítačových her možná uvítají, že z konzole Xbox míří na PC tenisový titul s názvem Top Spin.

V obchodech by tato hra, která vám umožní zahrát si s těmi nejlepšími tenisovými špičkami (celkem 16 tenistů a tenistek), měla být asi na podzim tohoto roku. Vydávat ji bude společnost Atari. Top Spin pro PC bude obsahovat vesměs totéž, co její xboxová sestřička, tedy několik herních módů (vč. módu kariéry) a možnost online hraní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Top Spin galerie  ||  Shellshock: Nam 67 galerie  ||  Driver 3 galerie

Společnost Eidos vypustila sadu nových ukázek z chystané third-person akční střílečky ShellShock: Nam 67, která své hráče coby příslušníky amerických sil přenese do roku 1967, do válečného konfliktu ve Vietnamu. Vybrat si budete moci ze tří právě narukovaných vojáků. Stanete se součástí jednotky zkušenějších kolegů, kteří s vámi budou mezi misemi sdílet své vědomosti. Hra má být realistická, a to nejen co do modelů zbraní. Doprovázet vás při této akci bude i několik licencovaných songů dané doby. Vydání ShellShock očekáváme na konci června.

A nakonec tu pro vás máme ještě několik nových screenshotů z PC verze třetího dílu oblíbené série Driver. V této hře jde především o auta, jejich honičky, kolize, krádeže, apod. Hráči si tentokrát nejen dostatečně zajezdí, ale také budou hodně chodit pěšky, aby mohli prozkoumat i nejrůznější interiéry měst Miami, Nice nebo Istanbulu. Samozřejmě nebude chybět ani dost soubojů. Jinak stále platí speciální předobjednávková akce s dárkovými předměty k PS2 verzi hry. Update - konzolová verze Drivera 3 je oficiálně hotova a v Evropě vyjde 22. června, zatímco PC verze se dočkáme až na podzim (thx M@ster).
zdroj: Jeuxvideo, PR, IGN

korgull

Nejnovější články