Světelné efekty v akční RPG Harbinger
zdroj: tisková zpráva

Světelné efekty v akční RPG Harbinger

7. 2. 2002 21:52 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

S několikaměsíčním odstupem Vám dnes přinášíme nové obrázky z připravované sci-fi RPG Harbinger, kterou má na svědomí společnost Silverback Entertainment.

Tyto nové obrázky Vám ukáží nejen prostředí v němž se jako hráči budete pohybovat, ale také některé zajímavé světelné efekty. Zajímavé také je, že většina z osazenstva Silverback Entertainment, původně pracovala pro Running With Scissors, tedy společnost, která spáchla akční hru Postal a v současné době pracuje také na jejím pokračování (o tom jsme Vás ale informovali před pár dny).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Harbinger bude akční RPG a jak již bylo zmíněno, situována bude do vědecko-fantastického světa. Na výběr budete mít ze tří možných a úplně odlišných postav. Jedním bude člověk, který se narodil i vyrostl v pustině a útrapy mu nejsou cizí. Dalším je robotická forma života označována jako Gladiator, oběť laboratorních pokusů s přenesením vědomí. Sestává z mysli poražených nepřátel a výkonných bojových strojů. Posledním je tvor pocházející z mírumilovné rasy zvané Culibine, která rozvinula schopnost manipulovat s okolní energií. Každá z postav bude oplývat jinými schopnosti a dovednostmi. Také arsenál zbraní bude pro každého jiný. Děj se bude převážně odehrávat na palubě vesmírné lodi Harbinger ztracené v hlubinách nekonečného vesmíru a ničící vše, co jí přijde do cesty. Přeživší životní formy pak na palubě lodi slouží k různým experimentům a otrocké práci, pouze některým se podaří utéct a skrýt se v obrovských prostorách lodi.

Jak někteří z Vás možná zaznamenali, vydání hry Harbinger bylo původně plánováno na konec roku 2001. Nejspíše však došlo k nějakým komplikacím, možná, že se tvůrcům zatím nepodařilo najít vhodného vydavatele. Doufejme, že se jim to ale brzy podaří, neboť podle jejich vlastních slov, která lze nalézt na oficiálních stránkách hry, nebude ani demoverze vydána dříve, než se do obchodů dostane plná podoba titulu Harbinger.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články