Sudden Strike III: Arms for Victory
zdroj: tisková zpráva

Sudden Strike III: Arms for Victory

29. 9. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářský tým Fireglow nejenže pracuje na svém novém enginu Sudden Strike Next7, ale také na dalším pokračování série real-time strategií - Sudden Strike III: Arms for Victory, které je zároveň prvním projektem postaveným na nové technologii.

My vám dnes ze Sudden Strike III můžeme nabídnout sadu nových ukázek. Hra má obsahovat čtyři kampaně. Dvě se budou odehrávat v oblasti Pacifiku a druhé dvě v Evropě. Hráči budou mít na výběr, zda se hry zúčastní na straně Američanů či Japonců, příp. Spojenců či Němců.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Nový engine je velmi ambiciózní. Prý bude prvním, který dokáže přesně renderovat rozsáhlá bojiště na zemi i na moři. Mapy v Sudden Strike III mají zahrnovat přes 150 virtuálních kilometrů čtverečních. Hra má představovat velmi úzkou spolupráci všech "křídel" ozbrojených sil daných armád. Námořní jednotky budou podporovány leteckými silami. K dispozici mají být různé bombardéry (torpédové, útočné, aj.), stíhače, ale i transportní letouny. Námořní jednotky zase poskytnou podporu pozemním, a to zásobovací i bojovou. Počítat můžete i se spoustou různých typů ponorek, které mohou ze zálohy zlikvidovat stejně tak dobře kolony zásobovacích lodí, jako lodě válečné a výrazně tak narušit soudržnost nepřátelských jednotek.

Hráč bude moci využít i radarový systém, s jehož pomocí se bude moci lépe bránit i útočit. Samozřejmě, že velimi důležitou roli budou mít ve hře přístavy a letiště. Právě přes ně totiž půjdou všechny potřebné zásoby a pěchota. Neméně důležité budou také průzkumné jednotky.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články