Strašliví genestealeři a mocní teminátoři na obrázcích ze střílečky Space Hulk: Deathwing
zdroj: tisková zpráva

Strašliví genestealeři a mocní teminátoři na obrázcích ze střílečky Space Hulk: Deathwing

22. 5. 2014 12:45 | Obrázky | autor: Aleš Smutný |

Když jsme o Space Hulk: Deathwing informovali naposledy, předvedla se jen kratičkou upoutávkou. Ani předešlé zprávy nebyly příliš štědré na fakta a tak si vše radši rychle shrneme. Ve akční variaci na klasický Space Hulk (neplést s nedávnou tahovkou) se ocitnete v terminátoří zbroji Librariana - jednotky Deathwingu z kapituly Dark Angels.

Jelikož hrajete za Librariana, máte k dispozici kromě bolterů a dalších hraček z klasického arzenálu i schopnosti psykera. Jak postupujete hlouběji a hlouběji do útrob mamutí lodi, likvidujete pořád víc genestealerů a přibývají vám bodíky, které pak rozdělíte do jedné ze čtyř linií schopností. Navíc nacházíte nové zbraně, pradávné artefakty a tak dále.

Space Hulk: Deathwing zdroj: tisková zpráva

Za hrou stojí Streum On Studio, které na sebe upozornilo solidním kyberpunkovým RPG E.Y.E: Divine Cybermancy. Space Hulk: Deathwing běží na Unreal Engine 4, což by mělo přinést solidní grafické zpracování, které podtrhne tísnivou atmosféru temných chodeb lodi, odkud se na vás řítí bleskurychlí genestealeři. Naznačuje to i několik nových obrázků všude okolo.

Space Hulk: Deathwing zdroj: tisková zpráva

Genestealeři vypadají na (na poněkud tmavých) obrázcích skvěle. Pryč je přehnaná barevnost ve stylu tabletop tyranidů, tohle je monstrum, které opravdu vypadá jako lovec z temnot, organismus schopný nadělat cáry i ze zbroje „termosek.“

I mariňáci vypadají úctyhodně, ale nejvíce se mi líbí screenshot, kde na pozadí střetu vidíte větší prostor se sochou, což naznačuje, že Space Hulk bude velikostí odpovídat rozměrům obrovité lodi a nepůjde jen o změť chodeb. Genestealeři navíc nemají být stejní. Narazíme na spousty poddruhů včetně Broodlorda. Jen zatím nevíme kdy hra vyjde...

Space Hulk: Deathwing zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články