Spellforce, LotR: War of the Ring, War Times
zdroj: tisková zpráva

Spellforce, LotR: War of the Ring, War Times

12. 9. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Magie vždy v lidech vzbuzovala strach i úctu zároveň.

Provází nás od samého počátků civilizací až dodnes. V současnosti je zejména častým námětem různých her. Spellforce: The Order of Dawn je také plná kouzel, což je vidět mj. i na nových ukázkách v naší galerii. Tento titul pochází z hlavy stejného člověka, který přišel se známou strategií Settlers. Kombinuje prvky RTS s RPG a užívá revoluční sytém boje, tzv. Click&Figth. Hra vám představí 6 hratelných a 30 nepřátelských ras, na které se budete moci podívat jak z izometrického pohledu, tak třeba i z first-person perspektivy. Vydání Jowood plánuje na listopad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Spellforce galerie  ||  LotR: War of the Ring galerie  ||  War Times galerie

Neméně kouzelný je i svět J.R. Tolkiena, kterým se jali inspirovat vývojáři z Liquid Entertainment pro svou novou RTS Lord of the Rings: War of the Ring. Tato hra je zaměřena především na mohutné souboje mezi obyvateli Středozemně, přičemž na jedné straně barikády jsou stoupenci dobra a na straně druhé stoupenci zla. jedněm jde o zničení prstenu a druhým o jeho zachování, čímž by dosáhli moci nad celým světem. Vy si budete moci vybrat, na kterou z těchto stran se přikloníte. K dispozici budete mít řadu různých jednotek. Zahrát si budete moci i online. Hra by měla být vypuštěna někdy na začátku příštího roku.

Zato v poslední hře této trojice, ve War Times, těch kouzel mnoho nenaleznete. Dokonce si troufnu tvrdit, že žádná, pokud ovšem za nějakou magii nepovažujete technické vymoženosti období 2. světové války, kam se s touto hrou podíváte. Vývojáři tohoto titulu, Legend Studios, tvrdí, že se se svým dílem již nacházejí v poslední fázi vývoje a zanedlouho začnou s finálním testováním hry. Zdokonalili prý každý aspekt projektu, tedy grafiku, efekty, modely i hudbu. War Times má podle jejich slov kombinovat to nejlepší z takových velikánů, jako jsou Command&Conquer, Warcraft, Age of Empires nebo Starcraft.
zdroj: GengamersTTG3DGamers

korg

Nejnovější články