Sherlock Holmes, Kreed: Battle for Savitar, Ballerium
zdroj: tisková zpráva

Sherlock Holmes, Kreed: Battle for Savitar, Ballerium

6. 3. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Milovníci klasických detektivek se slavným Sherlockem Holmesem v hlavní roli, už se na našich stránkách jednou mohli dočíst o chystané adventuře z dílen studia Frogwares.

Hra se jmenuje Sherlock Holmes: The Silver Earring a nabídne vám mnohem více, než jen setkání se slavným hrdinou detektivních románů. Těšit se můžete na originální příběh, 5 levelů odehrávajících se na 40 různých lokacích v Londýně 19. století, více než 3 hodiny dialogů s více než 40 svědky, 20 kvalitních filmečků prokládajících vaše dobrodružství a také původní orchestrální hudbu Nicola Paganiniho a Felixe Mendelssohna. Celkově by vám rozřešení nového případu, do kterého se zapojíte spolu s Dr. Watsonem a dalšími postavičkami, jako jsou Insp. Lestrade, Mycroft Holmes, Wiggins, a paní Hudsonová, mělo zabrat 25 - 30 hodin. Malou ochutnávkou nechť je naše galerie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Sherlock Holmes galerie  ||  Kreed galerie  ||  Ballerium galerie

Dva nové screenshoty v galerii k připravovanému addonu pro akční střílečku Kreed - Battle for Savitar vám představí lokace Pluton Urbavcaves a místnost učenou pro souboje v Savitaru. Hlavním hrdinou datadisku má být jistý poručík koloniálních plotonských sil - George Krass. Ten má sehrát v tragické historii Kreedu velmi důležitou roli. Zúčastní se totiž epochální bitvy na Evropě, kam na jedné z lodí velké bojové eskadry Legie nyní z Titanu - jednoho z měsíců Saturnu, který byl přeměněn na mocnou citadelu s vojenskými základnami a továrnami, směřuje.

Název Ballerium patří masivně multiplayerové online real-time strategii z dílen vývojářského týmu Majorem, která je právě v těchto dnech mimochodem představována tchaj-wanskou vydavatel společností Sanctum Entertainment i na výstavě Taipei Game Show. Ballerium by však kromě asijského herního světa měla proniknout také do světa amerického a evropského. Hráči, kteří se budou moci sdružovat do klanů, se v této hře budou snažit o postavení jakési "brány", která by jim umožnila únik z tohoto světa. Hudbu k titulu má za úkol dát dohromady skupina Uranium, která v tuto chvíli čítá čtyři členy a tvrdí o sobě, že vymyslela nový hudební styl. Podrobnosti o této stránce hry se můžete dočíst v nedávném rozhovoru s členy Urania na GameZone.com.

korg

Nejnovější články