Settlers VI: Vzestup říše - přeložená videa&obrázky
zdroj: tisková zpráva

Settlers VI: Vzestup říše - přeložená videa&obrázky

1. 10. 2007 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak budou počeštěni šestí Settleři, to jsme se dozvěděli od Playmana, který svou práci zdokumentoval médii.

Domácí vydavatel Playman nás upozornil, že na svém webu zveřejnil sadu obrázků a dvě přeložená výuková videa z české verze Settlers VI: Vzestup říše (v originálu Rise Of An Empire).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Středověká budovatelská strategie je ve světě venku od minulého týdne a do ČR má dorazit někdy v druhé polovině října. Jak Playman uvedl, testování první lokalizované verze hry proběhlo koncem září a podklady tehdy odevzdal UbiSoftu. Očekává, že jakmile u něj CZ verze přijde na řadu, vytvoří další build, který bude obsahovat již lokalizovaný i autorun s instalátorem, a mohl by snad být tím posledním před zasláním do lisovny.

zdroj: Archiv


Settlers VI CZ výukové video 1 - stažitelná verze (30 MB, hi-res)

Samotný překlad formou titulků byl hotov koncem léta (pak se čekalo na dokončení anglické verze) a bude implementován přímo ve hře, jelikož pravděpodobně budeme mít společný master s polskou verzí, tak jako u GRAW2. Čili nepočítejte s nějakým dodatečným CZ patchem a pravděpodobně ani s možností zapnutí angličtiny, která zůstane zachována pouze u dabingu (viz videa). Počeštěny včetně diakritiky budou i názvy jednotek a budov, jako třeba strážnice místo outpostu.

zdroj: Archiv


Settlers VI CZ výukové video 2 - stažitelná verze (25 MB, hi-res)

Šesté Settlery si můžete předobjednat z Xzone za 899 Kč a více se o jejich typických hratelnostních principech, resp. návratu k osvědčeným starým dílům, dočtete v našich dojmech z GC prezentace / dema.
zdroj: Playman, vlastní

jd

Nejnovější články