Secret Service, Pop Idol, Dungeon Siege
zdroj: tisková zpráva

Secret Service, Pop Idol, Dungeon Siege

26. 9. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio 4DRules vypustilo nové obrázky z jejich nadcházejícího titulu s názvem Secret Service II: Security Breach.

Tato hra je vyvíjena na nejnovějším enginu společnosti 4DRules - AMP II. I když název napovídá jakousi souvztažnost k akci Secret Service, nejde o její přímé pokračování, nýbrž o zcela nový titul, situovaný do Spojených států. Hráči stanou v roli agenta, který se shodou okolností stane ochráncem presidenta. Hra nebude obsahovat multiplayer. datum jejího vydání zatím nebylo stanoveno.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Secret Service galerie  ||  Pop Idol galerie  ||  Dungeon Siege: Legends of Aranna galerie

Pokud raději, než nasazujete život za jiné, zpíváte a ohromujete velké publikum čekající na zábavu, je pro vás určena spíše hra s názvem Pop Idol, ze které vám můžeme také nabídnout nové ukázky. Tato hra byla navržena na motivy televizní reality show uváděnou Simonem Cowellem, který vás bude provázet i zde. Hráč si bude moci vybrat a obléknout svého virtuálního zástupce, s nímž se pak vydá na prkna, co znamenají svět, dobýt srdce diváků a vyhrát nějakou tu cenu. K dispozici bude mj. i herní mód, který vám umožní zasoutěžit si i se třemi přáteli. Mezi dalšími módy najdete i Karaoke, Dance mat, Jukebox, ad.

Pro dobrodružnější typy zde máme ještě screenshoty z nového datadisku k oblíbené RPG Dungeon Siege - Legends of Aranna. Ten s sebou přinese jednu zcela novou kampaň a řadu nových kouzel, která jsou nezbytnou součástí světa Aranna. Podrobnosti o všech vylepšeních a novinkách můžete najít na nových oficiálních stránkách, které pro hru vytvořila společnost Microsoft.
zdroj: homepage, PR, homepage

korgull

Nejnovější články