Samostatný datadisk napraví nedostatky střílečky Hard Reset
zdroj: tisková zpráva

Samostatný datadisk napraví nedostatky střílečky Hard Reset

31. 1. 2012 13:10 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Old schoolovou střílečku Hard Reset jsme sice v recenzi ocenili „jenom“ jako velmi solidní hru, ale přístup vývojářů nám byl od začátku velice sympatický – nesnažili se s omezenými prostředky stvořit druhý Half-Life, jen zkrátka dělali, co je baví. Stačilo, aby hra byla delší, prostředí nebylo tak monotónní a nepřátel bylo více rozličných druhů a možná by to hru v naší stupnici hodnocení posunulo ještě o kousek výše. A protože jsme podobné nedostatky na hru nevršili jenom my, tak se vývojáři chytili za nos a v chystaném standalone datadisku (nepotřebujete původní hru) Hard Reset: Extended Edition prakticky všechno výše uvedené napraví, nebo se o to alespoň vynasnaží.

Rozšíření, oznámené nedlouho před koncem roku, přinese čtyři nové druhy nepřátel, nové venkovní lokace, pět nových úrovní a cca tři hodiny nového obsahu navíc. Hovoří se též o úpravách grafického enginu, možná směřovaných k tomu, aby hra šlapala jako hodinky i na méně výkonných strojích.

Rozšířená edice Hard Reset vyjde letos v březnu a je vysoce pravděpodobné (opravdu jen předpokládáme, nevíme to), že se v kamenných obchodech později objeví kompilát, který zkombinuje původní hru právě s obsahem Extended Edition. Jestli vám Hard Reset loni utekl a mátě chuť si bezuzdně, ale zábavně zastřílet, možná se vyplatí počkat do toho března. Abyste věděli, co na vás čeká, tak se v tomto textu a v naší galerii povalují ukázky právě z nových lokací, kde konečně sem tam prosvitne i sluníčko.

Nejnovější články