S akčním simulátorem Fair Strike do nebes
zdroj: tisková zpráva

S akčním simulátorem Fair Strike do nebes

14. 9. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Akční simulátor od vývojářského studia G5 Software - Fair Strike, dal o sobě opět vědět, a to prostřednictvím nových obrázků, které naleznete v naší galerii.

Tentokrát jde o pohledy z/do kokpitů některých ze strojů a ukázky palubních desek. Tento titul, jehož vydání je naplánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku, by měl být k dostání také u nás. Postarat by se o to měla distribuční společnost US Action s.r.o., jejíž stánek (č. 19) mimochodem naleznete i na Invexu, který se koná 6. - 10. října.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Fair Strike je jednou z těch her, které se rozhodly bojovat proti terorismu, alespoň ve virtuální podobě. Budou zde čtyři kampaně. Každá z nich se bude odehrávat v jiné oblasti - Karibik, Východní Evropa, Jihovýchodní Asie a Střední Východ. Osaháte si řízení šesti modelů helikoptér - Ka-50 Hokum A, Ka-50 Hokum B, Ka-58 "Black Ghost", Ah-64A Apache, PAH-2 Tiger a RAH-66 Comanche a seznámíte se i se dvěma podpůrnými transportními stroji - 60 Black Hawk a Ka-60. Hra má umožňovat first-person i third-person perspektivu. Hráči si budou moci sami zvolit, jak hodně realistický zážitek chtějí ze hry mít, když si budou vybírat mezi akčním a hardcore módem. Multiplayer bude mít hra také. Těšit se můžete na DM, CTF a kooperativní mód po LAN i Internetu.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články