Rhiannon: Beyond the Mabinogion
zdroj: tisková zpráva

Rhiannon: Beyond the Mabinogion

12. 4. 2007 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velšský nezávislý vývojářský tým Arberth Studios zrekonstruoval své oficiální stránky a vypustil sadu nových screenshotů ze své nadcházející first-person adventury s názvem Rhiannon: Beyond the Mabinogion, jejíž vydání je naplánováno na přelom roku tohoto a následujícího.

Příběh tohoto díla vás seznámí s teprve 15letou dívkou jménem Rhiannon Sullivan, která se se svou nejbližší rodinou přestěhovala do zchátralého hospodářství známého jako Ty Pryderi. Ocitla se tak na míle daleko od svých přátel, zcela sama, protože ani její rodiče na ni neměli čas kvůli pracovním povinnostem. Když pak Rhiannon začala za otcem a matkou chodit s historkami o tom, že slyšela podivné zvuky a viděla zvláštní znamení, přičítali to právě její samotě a bujné fantazii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Avšak Rhiannon se nenechala nedůvěrou svých rodičů odradit. Díky internetu se dostala do kontaktu s historikem a mytologem Jonem Southworthem. Ten odhalil, že dům, ve kterém děvče nyní bydlí, nese jméno jedné postavy z velšských legend, a že tu existuje nějaké děsivé spojení s dávnověkým bojem člověka s magií. Zkrátka, Rhiannon je ve velkém nebezpečí, jež má kořeny v daleké minulosti, ale umí si najít cestu i do současnosti...
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články