První screenshoty ze Still Life 2
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty ze Still Life 2

13. 6. 2008 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokračování pražské adventury znovu nabídne střídání hrdinek i stejně krvelačného vraha.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Koncem loňského roku oznámili Microids pokračování své zčásti pražské adventury Still Life 2, která se nyní poprvé ukazuje na čtveřici obrázků.

Screenshoty jsou, pravda, až na jednu výjimku trochu temné, ale s trochou pomoci si jistě dovedete představit, jaké prostory ukazují. Malou nápovědou budiž, že se ve hře znovu vrátí dosud nepolapený vrah-mučitel z jedničky..

Stále nevíte? Hrdinkou bude opět agentka FBI Victoria McPhersonová, která však namísto pátrání v minulosti a toulání se po noční Praze tentokrát neopustí městečko Maine. Tou druhou postavou, které se zhostíte (hra využije stejného mechanismu přepínaní charakterů jako v jedničce) se pak stane novinářka Hernandezová, kterou si sám neznámý vrah tentokrát vytipuje za svoji příští oběť.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V jednu chvíli tak budete coby McPhersonová na stopě krvelačného mučitele ve snaze najít onen dům, kam zatáhl Hernandezovou, za okamžik si role vyměníte a naopak budete mít co dělat, abyste zabijákovi v kůži novinářky zdrhli. Když nic jiného, bude to minimálně netradiční nápad. Na bližší informace si však bude třeba ještě počkat.

Still Life 2 vyjde koncem roku pro PC - více v oznámení.
zdroj: PCGH

levis

Nejnovější články