První screenshoty a video ze Stranglehold
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty a video ze Stranglehold

25. 2. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na pondělní newsu s potvrzením PC verze Stranglehold dnes Midway navázalo uvolněním premiérové sady obrázků ze samotné hry.

Podle nich se zdá, že série Max Payne konečně bude mít důstojného následníka, který si v ničem nezadá s geniálními filmy Johna Woo, jako třeba Tváří v tvář (Face Off) s Johnem Travoltou a Nicolasem Cage, byť tahle akční hra bude spirituálním nástupcem Hard Boiled od stejného režiséra. Ten vlastně zpomalený režim míření/střelby kdysi dávno vymyslel a mnoho současných titulů ho imituje, ale Stranglehold prý posune bullet-time na ještě vyšší úroveň.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Věrohodnost slov autorů můžete posoudit v novém traileru (27 MB, WMV), který je složen částečně z cutscén, částečně z in-game záběrů z ranné verze hry. Téměř celý se odehrává v baru, kde hrdina v efektních přestřelkách létá přes pult a stolky, ničí skleněné výplně, válí kotrmelce po zemi nebo běhá po zábradlí schodů. S tím souvisí proklamovaná vysoká mira interaktivity a zničitelnosti prostředí či předmětů, kterými díky fyzice přes Havok budete během akce realisticky pohybovat po scéně. Vše přitom bude zabírat specificky umístěná kamera stejně jako v dílech Johna Woo. Věrný zařazení mezi third-person adventury dovolí Stranglehold prozkoumat dvě rozlehlé oblasti Hong Kongu a Chicaga, odkud pochází vývojáři. Se svým projektem pro X360/PS3/PC, postaveném na Unreal Enginu 3.0, zřejmě nabrali lehký skluz, a tak se ho podle aktuálních informací nedočkáme na podzim 2006, nýbrž v zimě. Více o příběhu a hlavním hrdinovi v pondělním článku.
zdroj: VE

jd

Nejnovější články