První obrázky ze zombie adventure The Walking Dead
zdroj: tisková zpráva

První obrázky ze zombie adventure The Walking Dead

25. 7. 2011 10:45 | Obrázky | autor: levis |

Telltale vydali první screenshoty ze své chystané epizodické akční adventury The Walking Dead. Ta se bude inspirovat stejnojmenným populárním zombie TV seriálem (a především jeho komiksovou předlohou) a vezme vás prý na to "vůbec nejtemnější místo", kde jste ve hrách kdy byli. V hlavních rolích očekávejte trestance Leeho, který adventurní sérii načne v policejním voze, a sedmiletou holčičku jménem Clementfire.

Zatímco je hrdina původního TV seriálu Rick v kómatu, auto s Leem narazí do chodce, z něhož se vyklube zombík, a tím se události prvního dílu dají do pochodu. Rychle budete muset řešit první potíže, tedy jak se dostat z policejního auta, jak si sundat želízka, a jak se vzdálit zombíkům natolik, aby vás nemrtví okamžitě nemohli rozporcovat.

Všechny vaše činy mají mít (poprvé v hrách od Telltale) znatelné důsledky, každá odpověď v dialogu se může podepsat na dalším dění - a tohle je na just to poslední, čím byste se chtěli zaobírat, když zombíci kolem vás vytahují kamarády z oken a vám zbývá čas maximálně na to, abyste zachránili jednoho ze dvou dobrých přátel...

Nejnovější články