První obrázky z české bety Chicago 1930
zdroj: tisková zpráva

První obrázky z české bety Chicago 1930

12. 1. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ke konci února 2004 bychom se měli dočkat kompletní české lokalizace realtimové strategie vývojářů ze Spellbound Studios - Chicago 1930.

Tento titul se již prodává v německy mluvících zemích a právě z německé verze nyní společnost CD Projekt zajišťuje lokalizaci, protože anglická je prozatím v nedohlednu. Práce na české verzi Chicago 1930 jsou v plném proudu, důkazem nechť je prvních deset screenshotů z bety, které dnes CD Projekt vypustil.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Povzbudivé také je, že se CD Projektu podařilo přes Vánoce dokončit dabing. Ve hře uslyšíte hlasy předních českých herců jako Tomáš Hanák, Miroslav Moravec, Jan Přeučil a Antonín Molčík.

Chicago 1930 svým způsobem staví na úspěchu předchozích titulů Spellboundu podobného ražení, které byly u nás také k mání v českém jazyce - Desperados, Robin Hood: Legenda Sherwoodu. Kam a do jaké doby vás hra zavede, je zjevné z názvu. Zda se přidáte na stranu mafie anebo policistů, už bude na vás. Ať tak nebo tak, budete moci řídit skupinu až pěti postav, z nichž každá bude mít pět různých dovedností (střelbu, boj z blízka, vrhání nože, charisma, první pomoc). Protivníci budou schopni reagovat podle situace a v případě nutnosti budete moci využít předností tzv. "Slow Motion" módu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články