Prince of Persia Two Thrones - nové trable
zdroj: tisková zpráva

Prince of Persia Two Thrones - nové trable

8. 7. 2005 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos koncem roku by mělo mělo na PC, PS2, GC a Xbox vyjít další pokračování novodobé série her Prince of Persia, tentokrát s podtitulem Kindred Blades (nově Two Thrones).

Prvně jsme vás o tom informovali koncem dubna. Vývojem nového titulu se zabývá montrealské studio společnosti Ubisoft, které si prý rozhodlo nabídnout hráčům kombinaci určitých prvků z obou předchozích dílů - Sands of Time (recenze 87 %) a Warrior Within (recenze 80 %). Příběh Prince pokračuje. Po návratu domů, do města Babylonu, nachází náš hrdina další potíže. Kdysi věhlasné království nyní sužuje válka a Princovi přátelé se z nějakého záhadného důvodu obrátili proti němu. Princ je zajat, načež jeho milovaná obětuje sama sebe, aby ho zachránila použitím Písků Času. Ani pak se vše neubírá dobrým směrem, neboť Princ zjišťuje, že má něco jako temné dvojče.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

My vám dnes z Prince of Persia 3 můžeme nabídnout sadu nových screenshotů. Pokud to ještě nevíte, zahrajete si za oba z dvojčat, což hře dává trochu jiný rozměr. Zvlášť, když s každým z nich se bude hrát poněkud odlišně. Temné dvojče Prince se bude Babylonem spíše plížit, ozbrojen strašlivým zahnutým nožem. pro přepínání se mezi oběma postavami bude nutné projít ohněm. Všechny hlavní elementy série samozřejmě chybět nebudou - ovládání Písků Času, řešení hádanek, akrobatické bojové chvaty a souboje s mnoha nepřáteli. Ubisoft prý také chystá některá nová překvapení v oblasti ovládání času. Celkově má být Kindred Blades volnější než předchozí dva díly. Budete moci prozkoumávat uličky Babylonu, potulovat se po střechách domů.
zdroj: 3D Gamers

korgull

Nejnovější články