Polský Dobrodruh smrdí Indiana Jonesem, ale proč ne
zdroj: tisková zpráva

Polský Dobrodruh smrdí Indiana Jonesem, ale proč ne

24. 7. 2012 19:23 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Vývojáři z polského týmu Farm 51 mají v těchto dnech, týdnech a měsících zřejmě dost napilno, protože krom third-person akce Painkiller: Hell and Damnation, kterou chystají pro Nordic Games a hororové, respektive konspirační akce Demons of War, kutí sami na své triko ještě indianajonsovsko-unchartedovskou first-person akční adventuru s pracovním názvem „Dobrodruh“.

O hře už jsme psali, ale není důvod si ji nepřipomenout s několika novým obrázky, které ukazují třeba Sentinela – strážce Ztraceného města. Původně to byl král, kterému pakt s bohem daroval věčný život, ale jeho tělo to nějak nedalo a změnilo milého krále v pěknou bestii, která celé město vyvraždila. A teď čeká, až se do zapomenuté lokace kdesi na Yucatanu dokodrcá nová várka jídla. Tvořit ji bude, krom hráče v roli soukromého očka, ještě banda vojáků, v rámci indianajonesovského klišé asi Nacisté.

Všichni dohromady půjdou po artefaktu velké moci a společnost jim bude dělat, jako vždy anonymní, neskutečné zlo ještě větší moci. A tak se bude hrdina v našich rukou potýkat z pohledu vlastních očí nejenom s nepřáteli v akčních segmentech, ale i s pastmi a hádankami. A nejenom kdesi v mexické džungli, ale po celém světě, jak naznačuje zasněžený obrázek a sliby tvůrců z tiskovky, kteří hovoří i o blíže nespecifikované podpoře multiplayeru.

Hra zatím stále nemá vydavatele, takže slib o vydání v roce 2013 na PC a X360 berme s rezervou. Příchod vydavatele obvykle spoustu věcí změní a termín vydání bývá jednou z nich. Stejně jako může ovlivnit i platformy, na nichž má hra vyjít. Na mysli mám případnou PS3 verzi, o níž sami tvůrci tak jako tak opatrně hovoří.

 

Nejnovější články