Odhalení přídavku pro RTS Act of War
zdroj: tisková zpráva

Odhalení přídavku pro RTS Act of War

29. 10. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Německá pobočka Atari se trochu unáhlila a aniž by koordinovala postup se svými západními kolegy, oficiálně oznámila zatím bezejmenný datadisk pro real-time strategii ze současnosti - Act of War: Direct Action - která si na jaře od nás i v průměru ze světa odnesla 85%.

Jak vidno z prvních obrázků, přídavek se bude točit kolem námořních bitev, do nichž se zapojí 15-17 typů plavidel, jako jsou křižníky AEGIS, fregaty, letadlové lodě nebo ponorky. Jejich výbavu bude tvořit 30 druhů zbraní, mj. řízené střely s plochou dráhou letu, protiraketová obrana a samozřejmě také torpéda. Jelikož každá loď slouží k nějakému účelu a má své slabiny, klíčové bude námořnictvo pečlivě poskládat a vybalancovat. Vzhledem k velikosti plavidel se trošku oddálí pohled kamery.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další novinkou Act of War datadisku budou námezdní žoldáci, tedy jednotky, které si můžete pronajmout, ale po dobu jejich používání vás budou stát peníze. Mise v kampani mají být méně naskriptované, namísto čehož nyní vývojáři z francouzských Eugene Systems adoptují umělou inteligenci individuálně pro potřeby každého levelu. Zdokonaleno bude též multiplayerové rozhraní, stejně jako souboje v interiérech budov. Kdy? Na jaře 2006.
zdroj: PCG

jd

Nejnovější články