Obrázky z Need for Speed: Underground
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z Need for Speed: Underground

20. 9. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Arkádové závody z prostředí velkoměst Need for Speed: Underground nabídnou celou plejádu vozidel, tentokrát ovšem obvyklejších značek než Porsche nebo Ferrari, ale to už jistě víte z dřívějška.

Dost se také psalo a mluvilo o možnosti detailních úprav vozidel, tedy populárním tuningu, pro který vývojáři z kanadské pobočky EA licencovali součástky od více než padesáti skutečných světových výrobců.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud vás tato možnost láká, ale příliš se v problematice neorientujete, nemusíte si zoufat. Každá součástka včetně možnosti uplatnění má být detailně popsána a pro ty línější budou dokonce tyto údaje ve hře namluveny. Kromě toho budete také po každé provedené změně pomocí ukazatelů informováni o tom, jak se daná úprava odrazí na jízdních vlastnostech vozidla v praxi. Nebylo by zřejmě na škodu, kdyby u nás Need for Speed: Underground vyšel kompletně v češtině, ale Cenega počeští pouze manuál. Titul uvidíme pravděpodobně někdy před Vánocemi, zatím vám nabízíme více jak dvacítku dalších obrázků z ulic nočního města.
zdroj: IGN

kate

Nejnovější články