Obrázek z Hidden & Dangerous 2 datadisku
zdroj: tisková zpráva

Obrázek z Hidden & Dangerous 2 datadisku

9. 6. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoli podrobnosti o náplni datadisku Sabre Squadron pro Hidden & Dangerous 2 víme už týden (info), teprve dnes ho distributor Gathering ohlásil oficiální cestou a také uvolnil první screenshot se západem slunce v Libyi.

Současně s tím došlo k potvrzení podpory kooperativního multiplayeru, takže si přes internet budete moci se svými třemi kamarády zahrát celou singleplayerovou kampaň, která čítá devět nových misí ve čtyřech různých prostředích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co se týká klasické síťové hry, se 31 živými protivníky si to budete moci rozdat na osmi dalších mapách (3x Deathmatch, 3x Occupation a 2x v Objective módu). Vydání přídavku Sabre Squadron očekáváme v září a dá se předpokládat i vznik české verze, ale Petr Vochozka z Illusion Softworks zatím na náš dotaz neodpověděl.

Mimochodem, původního Hidden & Dangerous 2 se od října 2003 prodalo po celém světě více než milion kusů. V podobném duchu se nese i tisková zpráva Take 2, díky níž jsme se mimojiné dozvěděli, že česká FPS Vietcong s podtitulem Purple Haze míří na konzole Playstation 2 a Xbox (Q4/2004) a že se pro PC chystá hra Close Combat: First To Fight, která by teoreticky mohla být pokračováním série válečných strategií od SSI. O stavu Duke Nukem Forever, pokračování Mafie nebo stealth-akci Chameleon od bratislavské pobočky Illusionu se Take 2 vůbec nezmínili.
zdroj: Bluesnews

jd

Nejnovější články