Nový Hitman se podívá i do střední Evropy, ale ne během E3
zdroj: tisková zpráva

Nový Hitman se podívá i do střední Evropy, ale ne během E3

28. 5. 2014 16:29 | Obrázky | autor: Ladislav Loukota |

Agenta 47 není nikdy dost. Jeho prozatím nepojmenovaný nejnovější díl se navíc hodlá vrátit k jádru své značky - nelinearitě a prostorným levelům. Od lednového oznámení byli vývojáři z IO Interactive potichu, až nyní přicházejí s hrstí novinek a jedním krásným artworkem. 

Ve stručném oznámení (původní znění zde) došlo i na mírné zklamání - ukázku nového Hitmana na blížící se herní výstavě E3 prý nemáme čekat. Bude ještě třeba dalšího vývoje, než bude možné hru ukázat veřejnosti. Pro někoho jde možná o zklamání, protože se s prezentací hry v průběhu E3 částečně počítalo - alespoň nová upoutávka by potěšila.

Dobrou zprávou je naopak budování velkých a exotických lokací. Právě z jedné z nich, zasazené kamsi do střední Evropy, ostatně pochází titulní obrázek článku. Můžeme zahájit tipovačku, jde-li o Prahu, Vídeň nebo Varšavu. Podle obrázku z ledna by to mohla být i Budapešť! Budovu na obrázku prý půjde prozkoumat celou do posledního pokoje a je větší než jakákoliv lokace, která se objevila v Hitman: Absolution.

Z dřívějších informací stále platí, že nový Hitman vyjde pro next-gen konzole PS4, Xbox One a PC. Hra využívá engine Glacier 2, který poháněl i Hitman: Absolution.

newhit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články