Nové ukázky ze střílečky You Are Empty
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky ze střílečky You Are Empty

22. 4. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vítejte v komunistickém režimu! Tak přesně takové uvítaní naleznete na nových oficiálních stránkách first-person střílečky You Are Empty vyvíjené týmem Digital Spay Studios.

Je to proto, že se děj této hry odehrává v totalitním Sovětském svazu. Tedy ne tak úplně. Přesněji řečeno, hra je zasazena do alternativní historie Sovětského svazu druhé poloviny 50.let 20. století. A když už jsme u toho, tak včera vyšla tisková zpráva oznamující, že hra našla v zemích bývalého SSSR vydavatele. Stala se jím známá společnost 1C Company. Vydání v těchto oblastech je naplánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku. Dá se tedy očekávat, že do ostatních zemí světa se hra dostane spíš asi až na začátku příštího roku. Zatím si to čekání zkraťte prohlížením nových screenshotů nebo nových oficiálních stránek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh You Are Empty vypráví o vědci, který se zabýval studiem funkcí živých organismů a intelektu ve snaze vytvořit super-člověka, který by byl schopen budovat komunismus po celém světě. Jenže se tyto experimenty poněkud vymkly kontrole. Objekty zkoumání utekly svým stvořitelům a začaly ve městě řádit. Většina obyvatel zamřela a ti, co přežili, se proměnili v mutanty. Hráč si ulice tohoto zvláštního města bude moci projít a rozhodně se kontaktu s jeho podivnými obyvateli nevyhne. Právě naopak, jeho úkolem bude šíření a řádění mutantů zastavit.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články