Nové screenshoty z Planetside
zdroj: tisková zpráva

Nové screenshoty z Planetside

25. 3. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Poslední dobou se o MMOFPS Planetside zmiňujeme stále častěji a svůj podíl na tomto faktu má jistě i blížící se datum vydání.

Planetside se narozdíl od ostatních massively multiplayer her vyznačuje mnohem akčnějším pojetím, do futuristických bojů se budou moci zapojit tisíce hráčů najednou. Příběh hry se ponese v duchu fiktivního konfliktu tří politických frakcí, které mezi sebou bojují na několika kontinentech. Kromě klasické akce ala Quake budete moci využít též celé řady dopravních prostředků. Pro jejich použití bude však nutné získat určité množství speciálních bodů, tzv. certifikací, které vám zpřístupní i jiné výhody.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Čím více zabijete nepřátel, popřípadě úspěšně splníte daných úkolů, tím více bodů získáte. Tyto certifikace ovlivní nejen přístup k vozidlům (seznam), ale též k zbraním (seznam) či dalšímu příslušenství. Jako v každé správné sci-fi hře nebudou chybět ani různé tělové implantáty na zlepšení schopností. Již podle screenshotů, mezi které dnes přibyla čtveřice zbrusu nových, se dá odtušit, že hra nabídne jak interiéry tak rozlehlé venkovní lokace, pro jejichž zpracování byl ostatně vytvořen vlastní engine. Planetside se v současné době nachází ve fázi betatestování, dojmy účastníků jsou smíšené. Servery mají občas problémy, samotná hra je však plná akce a především zábavy, což je nakonec asi důvod, proč vůbec hrát. Pokud tedy máte dobré připojení, sestavu podobnou Pentiu III 1 GHz a grafickou kartu GeForce 2 (lépe 3), pak si určitě ještě těch pár měsíců na Planetside počkejte.

kate

Nejnovější články