Nové Schizm 2: Chameleon, Magic: The Gathering Battlegrounds a LOTR: War of the Ring screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Nové Schizm 2: Chameleon, Magic: The Gathering Battlegrounds a LOTR: War of the Ring screenshoty

30. 9. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak by se vám líbilo probudit se na opuštěné vesmírné stanici obíhající zdevastovanou planetu a navíc si vůbec nic nepamatovat? Přesně taková věc se přihodí hrdinovi jménem Sen ve hře Schizm 2 - Chameleon od vývojářů ze studia Detallion.

Jde vlastně o pokračování jejich předchozí adventury Schizm - Mysterious Journey. Příběh a dialogy má na svědomí známý australský sci-fi spisovatel Terry Dowling. Ve hře vám bude představeno více než 40 velice detailních vnitřních i vnějších lokací a budete se muset poprat s více než 25 různými hádankami. Vydání Schizm 2 je naplánováno na listopad 2003.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Schizm 2 galerie  ||  MTG Battlegrounds galerie  ||  LOTR: War of the Ring galerie

Společnost Atari vypustila několik nových screenshotů z nadcházející bojové strategie založené na známé karetní hře - Magic The Gathering Battlegrounds, poháněné Unreal enginem. Nyní tyto obrázky můžete vidět také v naší galerii. Hru vyvíjí studio Secret Level a těšit se na ni mohou jak majitelé PC, tak ti, co vlastní Xbox. Vyjít by měla tento podzim.

Nové ukázky na vás čekají také v galerii ke hře Lord of the Rings: War of the Ring, inspirované známými Tolkienovými romány. Narozdíl od předchozích her na stejné motivy, se tato zařadí do žánru real-time strategií. Má obsahovat dvě single-player kampaně - za dobrou a za zlou stranu, a chybět nemá ani multiplayer až pro osm hráčů. Podrobnosti o tomto titulu naleznete na oficiálních stránkách, kde je možné se také dočíst, že se tvůrci pokusí udělat vše proto, aby své dílo představili ještě letos v listopadu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články