Nové obrázky z 3D vesmírné RPG Star Wolves
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z 3D vesmírné RPG Star Wolves

30. 11. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ruští vývojáři Xbow Software před necelým týdnem zahájili provoz nových oficiálních stránek pro jejich nadcházející vesmírnou akční 3D RPG s prvky strategie - Star Wolves.

Stránky jsou prozatím pouze v ruštině, jejich anglická mutace by ale měla být online v dohledné době. Abyste se mohli pokochat obrázky, žádné jazyky umět nemusíte, a proto navštivte naši galerii, kam dnes přibylo pár nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Star Wolves by měla být vydána v létě příštího roku prostřednictvím společnosti 1C Company. Těšit se můžete na příběh z 21. nebo 22. století našeho letopočtu, kdy se lidstvo již plně věnuje objevování vesmíru. Za vším tím jsou pochopitelně peníze a tak stane, že začnou tři největší megakorporace bojovat o ovládání celé ekonomiky. Vesmír už dávno není tím klidným místem, jako kdysi. Potulují se zde nejrůznější pochybné existence. Hráč se v této hře ujme role jednoho z lovců odměn. Na výběr je jich šest. Obdrží do začátku starou a poněkud zrezivělou loď a bude záležet jen na něm, jak se v průběhu nejrůznějších misí vypracuje.
zdroj: Homepage

korg

Nejnovější články