Nová RTS Jagged Farm: Birth of a Hero
zdroj: tisková zpráva

Nová RTS Jagged Farm: Birth of a Hero

26. 5. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost GFI a Monolit Studios dnes oficiálně oznámily vývoj svého nového projektu s názvem Jagged Farm: Birth of a Hero.

Jedná se o humorně laděnou real-time strategii kresleného stylu, postavenou na enginu ze hry Officers (s podporou DX9). V naší galerii najdete sadu prvních screenshotů a kdyby vám to snad nestačilo, ještě je tu také E3 filmeček.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Všechno je to o tom, jak se jedno malé prasátko (jmenuje se Pigius) jednou usneslo, že se spolu se svými bratry cítí utlačováno. Něco takového se nemůže nechat jen tak, proto byl vůči utlačovatelům zahájen útok. Útok na lidi. Ty popadla panika. Lidstvo začal sžírat strach o svou budoucnost, když se najednou objevila hrdinka jménem Gluk'Oza, která neohroženě vedla svá vojska vstříc prasečí zkáze. Jenže nepřátelé se nehodlali vzdát, a tak dívka musí v přestrojení projevit svůj strategický talent a pokusit se je zastavit jinak. To zahrnuje mj. velení bobrům, medvědům, krtkům a dalším zvířátkům. Hra vám celkem představí devět hrdinů různých schopností a 20 více než typů jednotek. Doprovázet hrou má hráče originální soundtrack.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články