Need For Speed Underground 2 média
zdroj: tisková zpráva

Need For Speed Underground 2 média

20. 8. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nejen nové screenshoty, ale také nový trailer (6 MB, mov) vám dnes nabízíme k novému pokračování série NFS - Need For Speed Underground 2, společnosti Electronic Arts.

Vydání této hry je naplánováno na letošní podzim. Těšit se na ni přitom mohou majitelé konzolí PS2, Xbox a GameCube, stejně jako PCéčkáři. Závodění v NFSU 2 se prý v základu od předchozí hry příliš neliší. Prostě stále půjde o soupeření se skupinou oponentů v ulicích města za plného provozu. Nové a hlavně vizuálně zajímavější však má být především prostředí, ve kterém se budou závody odehrávat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co do hratelnosti je NFSU 2 svému předchůdci také velmi podobná. Došlo ale k určitým vylepšením. Například v tzv. "nitrous systému", který má být tentokrát mnohem dynamičtější. S tím souvisí, že i systém získávání bodů za styl jízdy byl poněkud upraven. Pokud jde o herní módy, i ty doznaly určité doladění co do hratelnosti a grafiky. Mnohem komplexnější renovace se dočkal nový mód kariéry. Ten by vám měl zprostředkovat bohatší a otevřenější zážitek a jak jste se již mohli dočíst v našich dřívějších zprávách, provede vás jím Brooke Burkeová, v roli Rachel. S tou budete mimochodem moci komunikovat i přes satelit. Kromě jejích rad, vám bude nápomocna i minimapa (zobrazující všechna klíčová místa) spolu se systémem GPS (Global Positioning System).

Jak jsme už psali v červnovém preview, herní svět NFSU2 má být mnohem větší a skýtat více volnosti. V podstatě v každé části města, kterou budete během svého potulování prozkoumávat, na vás bude čekat nějaké překvapení. Jen ho odhalit. Po grafické stránce je hra podle redaktorů magazínu GameSpot velmi pěkná, oplývá různými zajímavými efekty, včetně efektů počasí, aj. Celkově prý NFSU2 směřuje dobrým směrem, což je jistě potěšující informace...
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články