Nadílka obrázků ze Soldner: Secret Wars
zdroj: tisková zpráva

Nadílka obrázků ze Soldner: Secret Wars

3. 12. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po rozhovoru o vojenské taktické akci Söldner: Secret Wars s vývojáři z Wings Simulations, který jsme na našich stránkách uveřejnili přede dvěma dny, zde pro vás máme novou, poměrně hutnou sadu screenshotů z této hry.

Spatřit na nich můžete leccos - realistické prostředí, moderní zbraně, vozidla, letadla a další. Pokud jde o to prostředí, to bude plně zničitelné. Hráči prý budou moci skutečně rozbít vše, co vidí. Zbraní naleznete více než 60 typů a vozidel, helikoptér a letounů přes 70. Podrobný popis většiny z nich včetně obrázku naleznete na oficiálních stránkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z ukázek je rovněž patrné, že hra bude obsahovat nejrůznější efekty počasí a systém, který bude dynamicky měnit roční období či den a noc. Za zmínku stojí i možnost přepínání se mezi first-person a third-person pohledem. Vůbec o nich nebudete ochuzeni ani v rámci multiplayeru, nabízejícím podporu až 32 hráčů přes LAN nebo Internet. Těšit se můžete na módy jako Team Deathmatch, Capture the Flag a Hostage Rescue. Tvůrci vám však poskytnou i možnost vytvořit si své vlastní mise. Vydání Söldner: Secret Wars bylo stanoveno na únor 2004.
zdroj: JustGamers

korgull

Nejnovější články