Morrowind: Tribunal, Splinter Cell, O.R.B.
zdroj: tisková zpráva

Morrowind: Tribunal, Splinter Cell, O.R.B.

7. 10. 2002 18:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máte-li nyní chuť na malou projížďku naším výletním vláčkem po herních galeriích skýtající nějaké ty nové screenshoty, pohodlně se usaďte a nechte se jím unášet nejdříve např.

mezi fantasy postavy ze světa The Elder Scrolls. Není to tak dávno, co jste se u nás mohli dočíst o připravovaném datadisku Morrowind: Tribunal. který známou RPG The Elder Scrolls III: Morrowind rozšíří o mnoho nového. Z celkových tří obrázků, jež můžete v naší galerii zatím spatřit, je nový pouze jeden, ale přehlédnout ho by byla škoda. Pokud jste zprávu s podrobnostmi o tomto addonu přehlédli, naleznete ji zde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Morrowind: Tribunal galerie  ||  Splinter Cell galerie  ||  O.R.B. galerie

Další zastávka bude v galerii ke hře Splinter Cell. Tento titul je vytvořen na základě díla věhlasného amerického spisovatele Toma Clancyho a je poháněn Unreal technologií. Stejně jako počet čerstvých obrázků bude hra obsahovat asi 14 misí, které vás zavedou do 4 zemí světa. Vžijete se do role muže jménem Sam Fisher, muže, jehož jméno je spojováno s těmi nejlepšími agenty jedné z tajných organizací pracujících pod NSA. Zapojíte se do strhující akce okořenění interaktivním prostředím, ve kterém půjde použít, zvednou či zničit vše přiměřené velikosti.

Poslední naše cesta povede do galerie vesmírné strategie O.R.B., která je už tak vyzdobena velkým množstvím skvěle vypadajících obrázků. Dnešní datum jich nese celkem 15. Strategy First v tomto svém projektu přivítají hráče do dynamického plnohodnotného 3D vesmíru s mnoha slunečními soustavami a vším co ke kosmu patří. Aby jste si i vy mohli zahrát na "Stvořitele", budou pro vás připraveny editor kampaní a další nástroje. Holdujete-li spíše pohyblivým obrázkům, navštivte oficiální stránky hry, kde naleznete odkazy na všechny tři dosud vydané trailery (poslední z nich je s datem 4.10.).

korgull

Nejnovější články