MoH: Breakthrough, LOTR, Cold War Conflict
zdroj: tisková zpráva

MoH: Breakthrough, LOTR, Cold War Conflict

30. 8. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Druhý datadisk pro válečnou FPS Medal of Honor s podtitulem Breakthrough by měl vyjít již příští měsíc a v posledních dnech se začíná mluvit i o vypuštění multiplayerového dema.

To by mělo představit dvě mapy, konkrétně Anzio, na které si hráči vyzkouší nový Liberation mód (více v preview) a pak mapu s názvem Palermo, navrženou pro více typů hry. Kupu nových screenshotů, představujících obě tyto mapy i další části přídavku, můžete najít v naší galerii. V demu by se dále mělo objevit několik přidaných zbraní, o kterých jsme už také psali v preview, konkrétně třeba italské granáty, Beretta 34, puška Carcano, samopal Moschetto, kulomet Vickers Berthier MK3B nebo britská P.I.A.T. Podrobnosti o těchto modelech získáte na homepage hry. Podle dostupných informací by se mělo síťové demo MoH: Breakthrough objevit na internetu 9. - 10. září.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
MoH: AA: Breakthrough  ||  LOTR: Return of the King  ||  Cold War Conflict

Vizuální potenciál chystané third-person akce LOTR: Return of the King jsem ocenila již na Games Convention a aktuální obrázky grafické kvality hry jen potvrzují. Jak již bylo řečeno, během hraní vystřídáte podobně jako v předchozích počinech této série, hned několik známých postav, jejichž jednotlivé příběhy vytvoří dohromady děj celé hry. Chystá se i kooperativní multiplayer. Více se dozvíte z dřívějších zpráv.

V galerii u hry s názevm Cold War Conflict si můžete prohlédnout devět úplně prvních ukázek z toho real-time strategického počinu. Pokud vám až nápadně budou připomínat Sudden Strike II, je to zřejmě proto, že Cold War Conflict mají na svědomí stejní lidé, tedy ruské studio Fireglow. Prakticky jsou obrázky z obou her díky podobné grafice a úplně stejnému panelu ve spodní části obrazovky téměř k nerozeznání. Více jsme o tomto teprve nedávno ohlášeném titulu psali před pár dny, jeho vydání očekávejte nejdříve zjara příštího roku.

ka

Nejnovější články