MMORPG Chronicles of Spellborn v obrazech
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Chronicles of Spellborn v obrazech

13. 3. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Koncem června se hráčům masivně multiplayerových RPG v Evropě otevřou brány nového virtuálního světa hry Chronicles of Spellborn vývojářského týmu Khaeon.

Abyste věděli, co vás v něm čeká, alespoň tedy po té vizuální stránce, nabízíme vám dnes balík nových obrázků. Na oficiálních stránkách je mimoto k dispozici také nový filmeček. Základem hry je mimochodem technologie upraveného Unreal 2 enginu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podle nedávného preview magazínu IGN se Chronicles of Spellborn v mnohém odlišuje od momentálně velmi populárního World of Warcraft, což je samozřejmě jen dobře, neboť se to jeví být v pozitivním slova smyslu. Například při tvorbě postavičky nebudete nijak omezeni třídou nebo výbavou a navíc budete moci její vzhled kdykoliv předělat. Souboje jsou rovněž pojaty poněkud volněji, takže se budete moci jakkoliv uhýbat kouzlům a střelám nepřátel. Podobně jako v D&D zde nebudete získávat body nebo zkušenosti za zabíjení monster, ale pouze za dokončení úkolů. Kromě toho vás nečeká za případnou smrt v boji žádná sankce. Rychlost cestování v herním světě může být ovlivněna různými kouzly, a to kladně i záporně. Řemeslná výroba je ponechána na NPC.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články