Mistr převleků v Hitman Blood Money
zdroj: tisková zpráva

Mistr převleků v Hitman Blood Money

8. 4. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Správný nájemný vrah nejenže musí pracovat tiše a zůstat neodhalen před svou obětí, ale zároveň by také měl působit nenápadně, aby v okolí nevyvolal sebemenší podezření, natož pak zbytečný rozruch či dokonce paniku.

Agent číslo 47, hlavní aktér Hitman Blood Money toto vše perfektně ovládá a rozhodl se nám to předvést na pětici čerstvých screenshotů v galerii. Pokud by to někomu bylo málo, k dispozici jsou i dvě nová videa (5 MB a 12 MB). Čtvrtý trailer je v dost vysokém rozlišení a má to svůj důvod vzhledem k rozdělení obrazovky na několik oken, v nichž se promítají cutscény z různých misí, přičemž jeho závěr musíte postupně pauzovat, abyste ho vůbec stihli vnímat. Pátý trailer je pojatý v podobném duchu, ale zaměřuje se právě na přestrojení do rozmanitých převleků, ve kterých byste možná ani holohlavého zabijáka nepoznali.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Až donedávna jsme počítali s tím, že tato third-person akce dorazí někdy v dubnu, ale situace se změnila, aniž by to Eidos nějak hlasitě rozmazával. Pouze ve svém finančním reportu uvedl u čtvrtého Hitmana květen, což je v kontrastu s aktuálními informacemi od Cenegy Czech, která o ničem takovém zatím nemá zprávy (a to by měla být v obraze, když hodlá hru přeložit Update 9.4. - správně má být minulý čas, jelikož nakonec od lokalizace, stejně jako u Tomb Raidera, upustila a plánuje pouze český manuál / krabici). Nicméně mírný odklad dává logiku, jelikož zřejmě existuje záměr přijít na trh s verzemi Blood Money pro všechny platformy naráz, včetně té čerstvě ohlášené pro Xbox 360. Tak jako tak, jedině na domácím konzolovém serveru GamePro.cz si můžete přečíst dojmy Martina Kallera z hraní PS2 preview-verze, ale je nutné si pospíšit, protože tam vzhledem k stále platnému online-embargu na tento typ článku nemusí vydržet natrvalo :)
zdroj: PR, FiringSquad, WP, vlastní

jd

Nejnovější články