Mechwarrior 4, Impos.Creatures, Robin Hood
zdroj: tisková zpráva

Mechwarrior 4, Impos.Creatures, Robin Hood

6. 11. 2002 8:08 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Právě vycházející Mechwarrior 4: Mercenaries je zatím posledním výtvorem z řady populární série Mechwarriorů od společností FASA Studio a Cyberlore, které zaštiťuje Microsoft.

Své hráče zasadí do role velitele žoldácké společnosti, jehož úkolem bude najímat piloty a nakupovat a prodávat jak samotné mechy, tak zbraně. Co by to ale bylo za pokračování, kdyby v něm nebylo pár novinek a zdokonalení. Ty hlavní se týkají např. ovládání mecha a výraznou změnu zaznamenala také laboratoř mechů, která je nyní vybavena 3D ikonami. Pochopitelně je zde i několik nových mechů. Budeme-li počítat i ty, které můžete mít s datadisky Inner Sphere a Clan Mech, budete mít na výběr celkem ze 44 robotů. Ruka tvůrců se dotkla také zbraní. Efektivnost některých byla snížena a jiných naopak ještě zvýšena (znatelné změny jsou např. u PPC a Large X-Pulse laseru). Dvě zbraně jsou dokonce zcela nové - Arrow IV Cluster a Arrow IV Thunderbolts. Novinky objevíte i v oblasti multiplayera. Bylo přidáno několik herních typů a jiné zase byly přejmenovány a byl u nich změněn způsob počítání výsledků. Fanouškové série se mohou v naší galerii pokochat větším balíkem nových obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
MW 4: Mercenaries galerie  ||  Impossible Creatures galerie  ||  Robin Hood galerie

Od robotů ke zvířátkům se nyní přeneseme s další sadou screenshotů z připravované real-time strategie s názvem Impossible Creatures od Relicu, která se dříve jmenovala Sigma. Vydavatel této hry, opět společnost Microsoft, včera zprovoznila její nové oficiální stránky, kde se mj. dozvíte i to, že se jmenujete Rex Chance, je rok 1937 a celý svět vás zná jako dobrodruha a válečného korespondenta. Celý život jste strávili zkoumáním africké divočiny, antarktických ledových příkrovů a horkých džunglí Amazonie. Viděli jste každé zvíře této planety, alespoň si to myslíte. Najendou však obdržíte vzkaz svého ztraceného otce, vědeckého pracovníka Dr. Erica Chanicova, který se před mnoha lety ztratil a nyní vás naléhavě žádá, abyste za ním přijeli. Také proto se vydáváte na ostrov Isla Variatas v Jižním Pacifiku, kde váš otec pracuje a poprvé se setkáváte s něčím, co dostalo jméno Sigma. Je to technologie, která dokáže zkombinovat libovolná dvě stvoření do jednoho. Létající slon, gigantický mravenec, obojživelný žralok, ... nic s touto technologií není nemožné. Jak se s ní ale vypořádá svět? Hra už je delší dobu hotova, ale její vydání je uměle zdržováno do ledna.

Už mnohokrát se stala legenda realitou, avšak v nadcházející strategické hře od autorů Desperados to platí ještě více. Robin Hood: The Legend of Sherwood je sice již hotova, nicméně i tak pro vás máme několik nových obrázků, které vás třeba ještě více naladí na zbojnickou strunu. Nezapomeňte, že se tato hra díky CD Projektu chystá rovněž v částečně lokalizované české verzi a vyjít by měla na začátku příštího roku. Kdo by se snad nemohl dočkat a ještě nezkusil hratelnou demoverzi, najde ji zde.
zdroj: WargamerWorthplayingCVG, PR

ko

Nejnovější články