Mayský chrám z American Conquest
zdroj: tisková zpráva

Mayský chrám z American Conquest

20. 6. 2002 5:05 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud patříte do skupiny vyznavačů historických real-time strategií, bylo by pro vás představování série Cossacks oním pověstným nošením dříví do lesa.

Isometrický pohled kamery, velké bitvy tisíců jednotek, historicky přesné události a mnoho evropských národů na výběr, to jsou hlavní rysy Cossacks, které si díky velkému úspěchu vysloužili rovnou dva datadisky (Art of War a Back to War) a plnohodnotné pokračování ve třetím rozměru s podtitulem Napoleonic Wars. Lidé z ruského studia GSC GameWorld si dali za cíl prorazit i za velkou louží, k čemuž jim ovšem hry založené na evropských dějinách příliš nepomohou a právě proto vznikl titul American Conquest, z kterého dnes přinášíme desítku nových obrázků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Už z názvu hry je patrné, že půjde o dobývání nového světa v období let 1492-1813 a díky tomu vás zde čekají války kolonistů a o nezávislost, rozkvět a pád civilizací Mayů, Aztéků a Inků a spoustu dalších důležitých událostí, které by měly přesně odpovídat učebnicím dějepisu. Setkáme se se všemi národy, které hrály v americké historii nějakou roli - Angličany, Holanďany, Španěly a Francouzi. Další informace o American Conquest získáte v našem dřívějším článku nebo na oficiálních stránkách u distributora CDV, který tuto hru plánuje vydat nejdříve v první polovině příštího roku.
zdroj: CDV

Nejnovější články