Matrix Online, Vivisector, World of Warcraft
zdroj: tisková zpráva

Matrix Online, Vivisector, World of Warcraft

11. 12. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už příští rok budete mít možnost navštívit skutečný virtuální svět Matrixu ve hře Matrix Online, ze které vám můžeme nabídnout trojici nových screenshotů.

Tento titul, jehož děj má navázat na slavnou sci-fi trilogii, pro vás vyvíjí společnost Monolith ve spolupráci s Ubisoftem a Warner Bros. Hra bude obsahovat všechno, co k Matrixu patří - především tedy akce, stylové oblečení a bojová umění okořeněná zpomalenými efekty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Matrix Online galerieVivisector galerieWorld of Warcraft galerie

Další naše nové screenshoty vás zavedou na ostrov Soreo, kde se skrývá děsivé tajemství v podobě zmutovaných monster a kam se v příštím roce podíváte ve hře Vivisector: Beast Inside. Jsou to pozůstatky činnosti jistého šíleného profesora, Dr. Morheada. Mimochodem, pokud byste rádi shlédli film, ze kterého tvůrci ze studia Action Forms vycházeli, máte šanci už tuto sobotu ve 23:30 na Primě.

Poslední nové ukázky, které vám tímto předkládáme, vás vezmou na výlet do světa Warcraftu v jeho masivně multiplayerové online podobě. Vývojáři z Blizzardu by měli být s titulem nazvaným World of Warcraft hotovi v příštím roce. Těšit se můžete na velmi rozmanité prostředí, různá dobrodružství, děsivá monstra, chrabré hrdiny, velká města i rozsáhlé kobky dvou typů. Více na oficiálních stránkách.

korgull

Nejnovější články