Madden NFL 2005 hotova a vyjde v září
zdroj: tisková zpráva

Madden NFL 2005 hotova a vyjde v září

20. 7. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Stejně jako v předešlých letech i letos se fanouškové amerického fotbalu dočkají svého v další hře známé sportovní série (od roku 1990 se jejích her prodalo okolo 37 milionů kusů, z toho Madden NFL 2004 přes 5 milionů kusů) - Madden NFL 2005.

A to ve všech možných verzích. Společnost Electronic Arts oznámila, že je tento projekt již hotov a na cestě do lisoven. Od 12. srpna by měl být v prodeji. Zatím ovšem pouze ve verzích pro Xbox, PS2, GameCube a GBA. Verze pro PC a PSOne bude následovat až v září.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Madden NFL 2005 se tentokráte soustředí více na obranou hru. Určitých vylepšení se proto dočkala AI. V PC verzi hry budete moci stejně jako v těch konzolových s pomocí pravé analogové páčky svého gamepadu (ve hře je tato věc známá jako "hitstick") provést řadu nových drsně vypadajících obranných manévrů. Bohužel to prý tentokrát funguje pouze s gamepady s analogovými páčkami. Upravena prý byla i vloni pro PC verzi zcela nová funkce - tzv. playmaker, která vám dá možnost měnit instrukce hráčům "za běhu". Nějakých zdokonalení se dočkal také mód kariéry, jehož podstatou je hráče vsadit do role vlastníka celého NFL týmu. Úplnou novinkou série má být "Storyline Central", takové ústředí, ve kterém se budou soustřeďovat veškeré události okolo vašeho týmu, což ovlivní může zásadně ovlivnit případná obchodní jednání. PC verze bude navíc disponovat řadou novinek v oblasti online hraní a samozřejmě se o svých konzolových sestřiček bude lišit mj. podstatně lepší grafikou.

Kdyby vás navíc ještě zajímalo, jaká muzika vás bude v Madden 2005 doprovázet, mělo by to být 21 nových skladeb známých interpretů: Wylde Bunch - Last Day of School, New Found Glory - This Disaster, Earshot - Wait, Hoobastank - Same Direction, Ozomatli - Saturday Night, Jazze Pha - Da Heavy Hittas, Strata - Piece By Piece, Yung Wun - Yung Wun Anthem, Z-Trip feat. Soup of J5 - Listen to the DJ, The D.O.C. vs. Earshot - The Madden Re-Match, Will.I.Am - Go!, Hazen Street - Fool the World, Midtown - Give It Up, Alter Bridge - Open Your Eyes, Green Day - American Idiot, JR Ewing - Time to Get Dirty, The Hives - Two-Timing Touch and Broken Bones, Mooney Suzuki - Alive and Amplified, Chevelle - The Clincher, Faith No More - From out of Nowhere, Franz Ferdinand - Take Me Out.
zdroj: GS

korgull

Nejnovější články