LotR: War of Ring, Medal of Honor, Deus Ex 2
zdroj: tisková zpráva

LotR: War of Ring, Medal of Honor, Deus Ex 2

12. 5. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zničit Prsten na straně jedné a zmocnit se ho na straně druhé.

O to jde ve všech těch hrách a filmech založených na převratném díle J.R. Tolkiena. O totéž se proto můžete pokusit také v nadcházející real-time strategické hře s názvem Lord of the Rings: War of the Ring, ze které vám můžeme nabídnou jeden nový screenshot. Hru vyvíjí studio Liquid Entertainment, které znáte jako tvůrce Battle Realms. V LotR: War of the Ring vás přivítá coby hrdinného bojovníka za dobro a zničení Prstenu celá Středozem. Stejně tak se do tohoto světa můžete ale vydat na straně zla a pokusit se nad Středozemí získat moc. Vydání hry je naplánováno na jaro příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
LOTR: War of the Ring galerie  ||  MoHAA: Breakthrough galerie  ||  Deus Ex 2 galerie

O nic větší balíček obrázků na vás čeká také v galerii k druhému datadisku pro válečnou akci - Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough od TKO, jehož vydání očekáváme někdy na podzim. S tímto titulem se podíváte pro změnu do oblasti severní Afriky, ale také do samého srdce Itálie, a to v rámci boje o sesazení Třetí Říše. Novinkou zde nebudou pouze místa, která ve hře tentokrát navštívíte, těšit se totiž můžete rovněž na nový herní mód v multiplayeru, tzv. "Liberation Mode". Čekají vás samozřejmě ještě další překvapení, včetně nových skinů americké, britské, italské nebo německé armády, jež budete moci použít ve všech multiplayerových módech. Vydavatelem budou EA.

Očekávaná akce Deus Ex 2: Invisible War, od studia ION Storm, by se měla objevit na trhu už letos. Navíc současně pro obě platformy, pro které je nyní oficiálně plánována - Xbox a PC. I z této hry vám můžeme nabídnout pár nových ukázek, které jsou již od včera k vidění v naší galerii. Protože jsme toho o této hře zejména v poslední době napsali již mnoho, podrobnější informace hledejte v archivu nebo na oficiálních stránkách.

ko

Nejnovější články