Largo Winch: Empire Under Threat pics
zdroj: tisková zpráva

Largo Winch: Empire Under Threat pics

8. 8. 2002 7:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Largo Winche už zde máme kresleného i filmového, hrdina tohoto jména se objevil již také na PS2, ale ten PCéčkový na svůj debut zatím ještě čeká.

V září tohoto roku se snad i dočká. A že jde o skutečného hrdinu v tom ryzím slova smyslu, se můžete přesvědčit také v naší galerii, kde bylo dnes vystaveno sedm nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

O připravované 3D adventuře s celým názvem Largo Winch: Empire Under Threat jste se poprvé mohli dočíst v polovině dubna, kdy se také objevilo tiskové prohlášení s oznámením této hry. Práva na zpracování námětu získal Ubisoft podepsáním smlouvy s Dupuis Publishing, vlastníkem práv na osobu i svět oblíbeného hrdiny.

A o čem hra vlastně pojednává? Teprve 26letého mladíka Largo Winche potká zvláštní osud. Jako sirotek je adoptován jedním z nejbohatších mužů světa a když jeho velice movitý nevlastní otec náhle umírá, Largo jako jediný dědic získává otcovu miliardářskou společnost. Tím by to mohlo skončit, ale ono vše naopak právě začíná... Largo je vtažen do neúprosného víru zvráceného světa peněz, machinací a dalších nekalostí.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články