Homeworld 2, Spellforce, Kreed pics
zdroj: tisková zpráva

Homeworld 2, Spellforce, Kreed pics

27. 4. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V roce 1999 získala jistá vesmírná strategie - Homeworld - ocenění, jako hra roku.

Letos má prostřednictvím Vivendi vyjít její pokračování - Homeworld 2, vznikající v dílnách studia Relic na zcela novém 3D enginu. Při nedělním poledni jsou to právě obrázky z této hry, které vás zanesou do dalekých světů, kdesi v hlubinách nekonečného vesmíru. Tam někde žije rasa - Higarané. I když již našli svůj domov a někteří z vás jim v tom jistě významně pomohli, nyní na ně čeká nová hrozba. Tentokrát již nepůjde o hledání domova, ale o hledání osudu. Homeworld 2 vám vedle single-player kampaně poskytne vyžití s dalšími pěti hráči přes LAN i Internet. Stejně tak bude hra podporovat skupinky nadšenců, kteří se pustí do tvorby modů použitím stažitelných nástrojů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Homeworld 2 galerie  ||  Spellforce galerie  ||  Kreed galerie

Cestování vesmírem se jednou určitě stane běžnou součástí života obyvatel naší planety. Přesto pro většinu z nás bude nejspíš vždy mnohem dostupnější cestování fantazií. Žádné shánění lístků nebo prášků proti nevolnosti, prostě pouze zavřete oči a ocitnete se v novém světě plném různých neuvěřitelných postaviček. Do trochu hmatatelnější podoby přináší jeden takový svět RTS/RPG Spellforce: The Order of Dawn, která se může pochlubit stejným autorem, jako série Settlers. V naší galerii na vás dnes čekají nové ukázky. Spellforce se prý dá definovat jako kombinace Warcraft 3 a Dungeon Siege. Tvůrci ji vybavují úplně novým systémem ovládání, tzv. "click and fight". Obsažen bude rozhodně také multiplayer. Vydání Spellforce má Jowood naplánováno na tento rok.

Zpět do reality nás nevrátí ani nové screenshoty z připravované střílečky s názvem Kreed, od ruských vývojářů Burut. Není důvod, aby jakýkoliv kontakt s cizí civilizací byl pro lidstvo pozitivní. Kreed takovou variantu připouští a rovnou vás na takovou situaci raději připraví. V roli legionáře Daniela Groka se vydáte na dramatickou a nebezpečnou cestu do jisté zákeřné zóny plné nečekaných překvapení a zákeřných nepřátel. Ani tento titul vás nepřipraví o možnost vypořádat se s mimozemšťany spolu se svými přáteli. Více o této hře naleznete zde.
zdroj: PR, gamergameland

korgull

Nejnovější články