Hitman: Blood Money -  nové obrázky a trailer
zdroj: tisková zpráva

Hitman: Blood Money - nové obrázky a trailer

7. 5. 2005 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Že se agent 47 chystá na svou další misi, tentokrát pojmenovanou Blood Money, jste již bezpochyby zaregistrovali.

Nyní máte možnost vidět věhlasného nájemného vraha přímo v akci, a to v traileru, který pochází ze serveru PC.IGN a již na vás netrpělivě čeká v naší sekci downloadů. Pokud vám stačí pouze statické ukázky, navštivte naší galerii. Trailer (3 MB nebo 10 MB dle rozlišení, DivX) mimochodem zachycuje atentát v kasinu v Los Angeles, podříznutí hrdla policistovi, zabití oběti vzpěračskými činkami, šplhání na střechu či odstřelení majitele domu u bazénu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hitman: Blood Money vám poskytne určitou volnost v postupu hrou. Kariéra nájemného vraha obvykle vydrží déle, když je člověk opatrný a snaží se být nenápadný. Ovšem jste-li více od rány, nic vám nebude bránit v ostřejším přístupu k práci. Samozřejmě pak ale musíte počítat s určitými následky, které jsou v této hře zajištěny zvláštním systémem "Proslulosti". Prostě, jakmile za sebou budete nechávat nehoráznou spoušť, vezmou si vás na paškál média, lidé si budou více všímat svého okolí a může se stát, že tak budete dříve prozrazeni. Nicméně, budete-li se snažit hru projít nezpozorováni a beze stop, můžete očekávat vyšší finanční odměny a s tím i více příležitostí pro rozšíření či upravení arzenálu zbraní a vybavení.

A když už je řeč o těch zbraních, tak byste měli vědět, že vám jich Hitman: Blood Money nabídne více, než předchozí díl. Některé z těch nových, stejně jako pár starých kousků, můžete zahlédnout i v onom traileru. Novinkou má být v této hře například i možnost použití člověka jako lidský štít (viz jeden z obrázků). Jednou z předností série Hitman je AI, která má být v Blood Money zase o něco lepší, mj. i kvůli novému naváděcímu enginu. Podle PC.IGN je hra lepší nejen po stránce AI, ale rovněž co do grafiky. Využívá totiž předností nejnovější verze Glacier enginu přímo od IO Interactive.
zdroj: PC.IGN

korgull

Nejnovější články